top of page

Η Ομάδα Μας

Accessible Workspace

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα μας απαρτίζεται από άριστα εκπαιδευμένους επιστήμονες - καθηγητές στον χώρο των ξένων γλωσσών, της πληροφορικής αλλά και της εκπαίδευσης συνολικά. Οι άνθρωποι που στελεχώνουν την ομάδα μας είναι άριστα καταρτισμένοι καθώς προέρχονται από ελληνικά αλλά και ξένα πανεπιστημιακά ιδρύματα στον χώρο της εκπαίδευσης. Είναι εξειδικευμένοι καθώς, ανάλογα το ηλικιακό φάσμα και επίπεδο που αναλαμβάνουν, παρακολουθούν σεμιναριακούς κύκλους και workshops βασισμένα στην προσέγγιση των εκάστοτε groups αλλά και στην επιμόρφωσή των ιδίων στα πιο πρόσφατα εκπαιδευτικά και τεχνολογικά trends.

Αθηνά Μπουζούλα

Teacher Portrait

Καθηγήτρια Αγγλικών

british-flag

Η παλαιότερη της ομάδας. Η Αθηνά βρίσκεται μαζί μας από το 2011. Ελληνοαυστραλίδα και απόφοιτη Αγγλικής Φιλολογίας. Λατρεύει να εκπαιδεύεται και να εξελίσσεται. Συχνά θα την δείτε να χρησιμοποιεί κινήσεις και εκφράσεις για να διδάξει, καθώς η εκφραστικότητα είναι ένα από τα δυνατότερα χαρακτηριστικά της. Είναι η ήρεμη δύναμη των κέντρων μας που κάνει παιδιά και μεγάλους να αγαπούν την γλώσσα και να έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

Δωρόνικος (Derek) Ρομποτής

Teacher Portrait

Καθηγητής Αγγλικών | Tutor

british-flag

Ο Derek ενσωματώθηκε στην ομάδα μας το 2012. Από τότε έχει εξελιχθεί και μας έχει βοηθήσει να εξελιχθούμε. Ως Ελληνοαυστραλός σπούδασε την εκπαίδευση της Αγγλικής και της Ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας στο πανεπιστήμιο La Trobe της Μελβούρνης. Πρόκειται για έναν χαρισματικό και αποτελεσματικό καθηγητή που αρέσκεται στο να κάνει τους σπουδαστές του να μαθαίνουν με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Οι μεγάλες του αγάπες είναι η μουσική και η συγγραφική.

Μαρίνα Γαλατίδου

Καθηγήτρια Αγγλικών

Teacher Portrait
british-flag

Η Μαρίνα είναι μαζί μας από το 2013. Είναι πρώην μαθήτρια ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ πράγμα που την κάνει να έχει απόλυτη γνώση της μεθόδου ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ εκ των έσω. Είναι απόφοιτη Αγγλικής Φιλολογίας και μέσα από την επιμέλεια και την σοβαρότητα, της σε συνδυασμό με την αγάπη της για την εκπαίδευση και τους ανθρώπους, έχει οδηγήσει σε καταπληκτικά αποτελέσματα ενήλικες και παιδιά. Πρόκειται για έναν πολύ παραστατικό άνθρωπο με έφεση στην δημιουργία διαδραστικών δραστηριοτήτων μέσα στην τάξη. Θεατρικό παιχνίδι και τραγούδι είναι μόνο δυο από τα αναρίθμητα παραδείγματα των δραστηριοτήτων αυτών.

Αλεξάνδρα Ρήγα

Καθηγήτρια Αγγλικών

Teacher Portrait
british-flag

Η Αλεξάνδρα έγινε μέλος της ομάδας μας το 2015. Είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Νότιο Αφρική. Είναι απόφοιτη του Damelin College του Johanesburg και εξειδικευμένη καθηγήτρια για σπουδαστές σε νεαρές ηλικίες με την χρήση τεχνολογικών μέσων στο μάθημα. Μέσα από τον ενθουσιασμό της, την επιμέλεια της και την αστείρευτη ενέργεια για μάθηση και παραγωγή νέων ιδεών, η Αλεξάνδρα έχει βοηθήσει στην ανέλιξη των μαθητών μας. Τα τραγούδια και οι χαρούμενες δραστηριότητες αποτελούν βασικά κομμάτια του μαθήματος της με τους μικρούς της μαθητές. Τα παιδιά λατρεύουν να μιμούνται τις κινήσεις και την προφορά της.

Τρωάς Γυφτάκη

Καθηγήτρια Γερμανικών

Teacher Portrait
german-flag

Η Τρωάς βρίσκεται μαζί μας από το 2015. Είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Γερμανία. Πτυχιούχος Γερμανικής Φιλολογίας από το Πανεπιστήμιο του Βερολίνου και εξετάστρια στην πιστοποίηση γερμανικών ÖSD. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με ατελείωτη αγάπη για την εκπαίδευση. Οι ιδέες και οι διαδραστικές δραστηριότητες της μέσα στην τάξη κάνουν τους μαθητές της να αγαπούν την γλώσσα και να την μαθαίνουν ουσιαστικά και όχι επιφανειακά. Τα αποτελέσματά της μιλάνε από μόνα τους καθώς τα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας είναι ενδεικτικό της δουλειάς της.

Φωτεινή Δημητρίου

Καθηγήτρια Γαλλικών

Teacher Portrait
french-flag

Η Φωτεινή αποτελεί κομμάτι της ομάδας μας από το 2018. Είναι πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας και πρόκειται για έναν πολύ καλλιεργημένο άνθρωπο που, μέσα από την ηρεμία της και το μοναδικό εκπαιδευτικό της στυλ, οδηγεί τους μαθητές της με σιγουριά στην επίτευξη των στόχων τους. Βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση νέων εκπαιδευτικών μεθόδων και τεχνικών. Είναι ο άνθρωπος που κάνει παιδιά και ενήλικες να αγαπούν την γλώσσα και την κουλτούρα της, λόγω αυτού τα αποτελέσματα στις εξετάσεις είναι πάντα εντυπωσιακά.

Μαριάννα Γεωργίου

Καθηγήτρια Αγγλικών

Teacher Portrait
british-flag

Η Μαριάννα έγινε μέλος της ομάδας μας το 2019 ερχόμενη από την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Ιωαννίνων όπου ήταν υπεύθυνη πτυχιακών τάξεων. Είναι απόφοιτη Αγγλικής Φιλολογίας και λάτρης της μουσικής, του διαβάσματος και της εκπαίδευσης. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η Μαριάννα καταφέρνει, με την ιδιαίτερη προσωπικότητα της, να κερδίζει τους σπουδαστές της και να τους φέρνει πολύ κοντά στην γλώσσα. Η ικανότητα της αυτή οδηγεί τους σπουδαστές σε άριστα αποτελέσματα.

Μελίνα Μουσελίμη

Καθηγήτρια Αγγλικών | Μελέτης Δημοτικού | Εκπαιδευτική Σύμβουλος

Teacher Portrait
british-flag
greek-flag
eurognosi-star

Η Μελίνα είναι απόφοιτη παιδαγωγικής σχολής και εξειδικευμένη καθηγήτρια στην εκπαίδευση αγγλικών σε παιδιά πολύ νεαρής ηλικίας. Επίσης είναι εκπαιδευμένη και ειδικευμένη στην μελέτη των παιδιών της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας. Ταυτόχρονα είναι πρώην μαθήτρια του κέντρου μας ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Φιλοθέη και απόφοιτη μας πράγμα που την κάνει άριστη γνώστρια των εκπαιδευτικών μας μεθόδων. Είναι ένας πολύ παραστατικός και εκφραστικός άνθρωπος που λατρεύει την εκπαίδευση και τα παιδιά. Της αρέσει να εξελίσσεται και να μαθαίνει νέους τρόπους προσέγγισης των νεαρών μας σπουδαστών.

Φωτεινή Χατζοπούλου

Teacher Portrait

Καθηγήτρια Μελέτης Δημοτικού | Marketing Specialist

greek-flag
eurognosi-star

Η Φωτεινή είναι Marketing & Communications Specialist. Αποτελεί εκπαιδευτικό στέλεχος της μελέτης παιδιών δημοτικού καθώς είναι εκπαιδευμένη στις τεχνικές μελέτης των παιδιών για την βελτιστοποίηση της απόδοσης τους εκτός τάξης. Είναι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος που τα παιδιά λατρεύουν να έχουν κοντά τους. Την βρίσκετε στην γραμματεία του κέντρου της Φιλοθέης όπου θα σας εξυπηρετήσει με πολύ χαρά και σε όλες τις αναρτήσεις μας στα κοινωνικά και όχι μόνο δίκτυα.

Μαρία Καμπόσου

Teacher Portrait

Front Desk

eurognosi-star

Η Μαίρη, το νεότερο μέλος της ομάδας μας. αποτελεί κομμάτι της απο το 2021 και πρόκειται για έναν άνθρωπο επικοινωνιακό, με πολλή αγάπη για τα παιδιά και την εκπαίδευση. Λόγω των σπουδών της στην ψυχολογία, είναι πάντα δίπλα στους γονείς αλλά και στα παιδιά. Την βρίσκεται στην γραμματεία της σχολής μας στη Νέα Ιωνία όπου είναι πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει με πολλή χαρά και να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε απορία σας.

Παναγιώτης Χατζηγιαννάκης

Διευθυντής Σπουδών | Καθηγητής Αγγλικών | Υπεύθυνος Πληροφορικής | Εκπαιδευτικός Σύμβουλος

Teacher Portrait
british-flag
eurognosi-star

Ο Παναγιώτης είναι διακεκριμένος απόφοιτος του ACG Deree με πτυχίο BSc Digital Media Technology και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MA Computing in Education από το πανεπιστήμιο Kings College του Λονδίνου. Ταυτόχρονα είναι και απόφοιτος του κέντρου μας ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Φιλοθέη και αποτελεί έναν άριστο γνώστη της μεθόδου μας. Πρόκειται για τον άνθρωπο πίσω από οτιδήποτε ηλεκτρονικό στα κέντρα μας. Μέσα από τις γνώσεις του καταφέρνει να εφαρμόζει όλες τις σύγχρονες τεχνικές διαδραστικού και ηλεκτρονικού μαθήματος στις τάξεις μας με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Λόγω αυτού, παιδιά και ενήλικες τον αγαπούν ιδιαίτερα. Το μάθημα στις τάξεις του γίνεται μαγευτικό και εντυπωσιακό ενώ ταυτόχρονα οδηγεί με αποτελεσματικότητα παιδιά, εφήβους και ενήλικες σε τεράστιες επιτυχίες.

Στέλλα Χατζηγιαννάκη

Teacher Portrait

Front Desk | Λογιστήριο

eurognosi-star

Την Στέλλα θα την βρείτε στην γραμματεία του κέντρου της Φιλοθέης. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του κέντρου της Νέας Ιωνίας και τον άνθρωπο πίσω από οτιδήποτε λογιστικής φύσεως. Μέσα από το χαμόγελο της και την εγκαρδιότητα της αποτελεί μια ευχάριστη παρουσία στον χώρο υποδοχής των κέντρων μας.

Πατρίτσια & Στράτος Χατζηγιαννάκης

Teacher Portrait

Ιδρυτές | Υπεύθυνοι Ακαδημαϊκού | Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι

eurognosi-star

Πίσω στο μακρινό 2003, προερχόμενοι από τον χώρο της Ψυχολογίας και της Πληροφορικής, η Πατρίτσια και ο Στράτος ίδρυσαν την σχολή της Φιλοθέης και στην συνέχεια το 2012 την σχολή της Νέας Ιωνίας, λόγω της αγάπης τους για τα παιδιά και την μάθηση. Είναι οι άνθρωποι με τους οποίους γονείς και σπουδαστές συζητούν ώστε να βαδίζουν με απόλυτη σιγουριά και ασφάλεια προς την επίτευξη των στόχων τους.

bottom of page